Recent Posts

Archive

Tags

Er zijn nog geen tags.

Wat is het toch fijn om weer onder de fysiotherapeuten te zijn.


Afgelopen week liep mijn zwangerschapsverlof af. Ik besloot alvast wat voorbereidende activiteiten te ondernemen. Eén daarvan was het bijwonen van de lezing Richtlijn Nekpijn van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF). Het was fijn weer onder de fysiotherapeuten te zijn.

In een groep te zitten met gelijkgestemden. Zoals altijd was ik een rustige aanwezigheid en observeerde ik het geheel. Maar omdat ik 16 weken thuis was geweest, had ik weer een verse blik. En ik dacht ‘ja, het type fysiotherapeut pik je er zo uit’.

Het was weer fijn te beginnen met een veel voorkomend onderwerp. Nekpijn. En om daar de samenvatting van door te nemen. Een compacte presentatie. Duidelijk omkaderd onderdelen. Aanbevelingen. De laatste inzichten. De nieuwste bewijzen. De state of the art. Een klachten groep die zo vaak voorkomt in de praktijk.

En het was fijn om er uit te zijn. Even een avondje eruit. Naar een ander deel van het land. Muziekje aan in de auto. Wat is het een genot om na zo’n lezing in je eigen auto te stappen naar huis. Na me bijna 20 jaar prima gered te hebben met het OV is dit een mindere kant. Wanneer je buiten de randstad in de avond met het OV moet, ben je gauw 2x zo lang onderweg. Nu kon ik daar extra van genieten.

Het was weer fijn. Een nieuwe start is gemaakt. We gaan er weer tegenaan dit jaar.

www.nekpijn-info.nl

https://wordpress.com/post/fysiocvmeerten.wordpress.com/117

 

Fysiotherapie Christa van Meerten 'Fysio 500'.

Volgen

  • Google Places
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Contact opnemen

Adres

Ietje Kooistraweg 25
7311 GZ Apeldoorn

©2020 by Fysiotherapiepraktijk Christa van Meerten.